Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Egy kicsit itthon

2011.06.27


astorga-091.jpgEgy kis "pihenés" otthon, Magyarországon. 

Elindultam itthonról haza vagy hogyis van ez? Ennyi idő után már nehéz  azt eldönteni,hogy akkor most hol is van az  otthon és az  itthon!

A lényeg egy kicsit családot látogatok. Alig várom már,hogy az "unokáimat" egy kicsit  kényeztessem. Na meg a család többi tagját, vagy ők kényeztessenek engem? Mindkettőt kell azt hiszem!

 

 

 

Madrid felé a busszal érdekes utazáson vettem részt, több kisebb településre is bementünk utasokat összeszedni, és ráadásul Valladolidban egy csoport, kb. 30 ember szállt fel, egyenként jegykezelés, csomagok elrendezése, elhelyezkedés, - azt hittem soha nem érünk ki a reptérre!!

Végül is megérkeztünk a 4-es terminálhoz, a menetrendtől eltérően 1/2 8 után, ami azt jelentette,hogy igyekeznem kellett a jegyem kezelésével,utána már csak vámvizsgálat és gyerünk a géphez, így legalább nem kellett várakoznom, de kapkodhattam,hogy időben beérjek!

 

dscn1464.jpg

 

 

 

Olaszország felett

 

 

 

 

 

Az utazás simán ment, bár Budapest felett elég nagy felhőréteg volt, dobált is egy kicsit a gép, de szerencsésen landoltunk. A kocsira várnom kellett, most teltházas transzfer-busszal utaztam hazafelé. 

A képeken felhőréteg Budapest felett, és a másikon alattam a Balaton a Tihanyi-félszigetnél.                                                        

dscn1502.jpg

dscn1495.jpg